Pagina's

zaterdag 27 augustus 2011

Khadaffi treedt toe tot Speakers Acadamy

Rotterdam Na dagen van speculatie over de verblijfplaats van Moammar Khadaffi is vandaag bekend geworden dat de geplaagde Lybische leider in het diepste geheim een overeenkomst heeft gesloten met het in Rotterdam gevestigde sprekersbureau Speakers Acadamy oprichter Albert de Booy en Khadaffi zetten gisteravond de handtekening onder het contract dat Khadaffi voor 4 jaar verbindt aan het sprekersbureau.

De Booy was zichtbaar ingenomen met de deal: "We hebben met Kolonel Khadaffi een prachtige aanwinst voor onze sprekersstal. Hij is met afstand het meest prominente lid van de afdeling  'Bestuur, Beleid & Politiek'. Daarnaast denken we hem in te kunnen zetten bij seminars over leiderschap. Voor de continuïteit van een organisatie is het immers noodzakelijk dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Moammar Khadaffi heeft dat meer dan 40 jaar voor elkaar gekregen in Libië. Dit zal werkgevers enorm aanspreken. Sterker, er is al een aanvraag binnen van een werkgeversorganisatie die de conflictbeheersingstechnieken van Khadaffi denkt te kunnen toepassen bij leden van de werkgeversclub die te maken hebben met stakingsoproer.

Ook Khadaffi zelf ziet zijn nieuwe bijbaan erg zitten. De Afrikaanse 'Broeder Leider' denkt dat Speakers Acadamy hem een podium kan bieden om zijn boodschap voor het voetlicht te brengen. Overig-Nieuws.nl sprak met Khadaffi in zijn bedoeïnentent die hij altijd meeneemt tijdens buitenlandse reizen en die hij voor de gelegenheid had opgezet op de stoep voor het kantoor van Speakers Acadamy.

O-N: Moeten we uw stap nu zien als een carrièrreswitch? MK: Absoluut niet! Ik zal Libië nooit opgeven! We zullen de NAVO verslaan als Allah het wil. We verdrijven de ratten uit hun holen, uit Tripoli. We gaan vechten zoals onze grootvaders vochten in de slag om El-Hani, Derna en Yefren.

O-N: U ziet het dus nog wel zitten als leider van Libië? MK: Wat dacht u dan? Mijn volk zal de Libische verraders en hun trawanten, de NAVO- kruisvaarders en de Joden, de zee in drijven. Libië zal nooit een provincie van de NAVO worden!

O-N: Uw onverzettelijkheid en onverzoenlijkheid  deed me ergens aan denken. Kent u de film "Der Untergang"? MK: Hoe bedoelt u?

O-N: Och niks...laat maar zitten. Gaat u eigenlijk nog wat leuks doen nu u in Nederland bent? MK: Jazeker, we gaan vanmiddag BOWLEN!