Pagina's

dinsdag 21 juni 2011

Opnieuw plagiaat René Diekstra

'TV-format gestolen van Hans Janmaat'

Amsterdam Volgelingen van Hans Janmaat,  hebben de omstreden professor René Diekstra beschuldigd van het onrechtmatig gebruik maken van het unieke tv-format dat de oprichter en voorman van de Centrumdemocraten in de jaren tachtig introduceerde.Zoek de verschillen

Hans Janmaat in betere tijden


In zijn gesproken column van 19 juni voor het mediaplatform Dailychanneltv lijkt de bekende psycholoog als twee druppels water op de man die (nog voor Fortuyn en Wilders) vreemdelingenhaat weer salonfähig maakte in Nederland. Ook de sobere studiosetting, de serieuze toon en de manier van praten lijken zo overgenomen uit een uitzending van de politieke partijen van de CD.

PVV onderneemt actie
Dit is PVV-er Martin Bosma, partij-ideoloog en  bewaker van het van het xenofobe cultuurgoed in Nederland in het verkeerde keelgat geschoten. "Een schaamteloze vertoning. Die Diekstra is een recidivist. Vroeger kopieerde hij zijn boeken ook al bijelkaar en nu dit weer. We laten het er niet bij zitten. We staan niet toe dat er karaktermoord op Hans Janmaat gepleegd wordt!"

René Diekstra was niet bereikbaar voor commentaar.