Pagina's

maandag 11 april 2011

God waarschuwt Toivonen voor de laatste keer

Eindhoven PSV-spits Ola Toivonen heeft van God in de wedstrijd van gistermiddag tegen SC Heerenveen een laatste waarschuwing gekregen voor zijn herhaalde wangedrag op het veld. Enige weken geleden berichtten wij u al over de strafverhoging die de Almachtige Vader oplegde aan de Zweed, nadat Onze Lieve Heer de sanctie van de aanklager betaald voetbal als te coulant beschouwde. Toivonen kreeg toen van God een aanvullende blessure van 4 weken aan zijn broek in de vorm van een hamstringblessure.

Gisteren kwam hij door een invalbeurt voor het eerst weer in actie maar hij toonde zich een ongehoorzame discipel van de Schepper. Met een sluwe doch zeer onsportieve overtreding op Philip Haglund van Heerenveen wist hij zich in scoringspositie te manoeuvreren en een doelpunt te maken. De overtreding werd niet opgemerkt door het arbitrale kwartet en de goal werd goedgekeurd.  God (zoals bekend een Jodenvriend en Ajaxfan) was not amused.


Direct na de goal strafte hij de zondaar met een nieuwe blessure aan zijn hamstring waardoor hij weer twee wedstrijden vanaf de tribune zal moeten toekijken. God hield Toivonen al extra in de gaten en zou hem normaal nooit hebben toegestaan om een oneerlijk doelpunt te maken, ware het niet dat de Schepper op het moment van de overtreding net belde met de afhaalchinees voor een Chinese rijsttafel voor 2 personen. Satan was namelijk bij hem op bezoek voor een werkoverleg en zou die avond een hapje mee-eten.

Maar Satan zou Satan niet zijn om uit dit zwakke moment van God een slaatje te slaan. Vliegensvlug fluisterde Lucifer Toivonen in, dat hij via een overtreding een goal kon maken. De Schepper bemerkte het snode plannetje van de Duivel net te laat om een goal te voorkomen maar liet zijn toorn alsnog gelden door de Zweed een opgerekte hamstring te bezorgen. Wanneer Toivonen deze competitie nogmaals over de schreef gaat, loopt de Zweedse spits het gevaar dat zijn eerstgeborene zal sterven, hij gaat lijden aan ernstige zweren of dat hij wordt veranderd in een zoutpilaar.