Pagina's

donderdag 14 april 2011

Rasti Rostelli biedt PVV oplossing voor ritueel slachten

Rostelli en leerlinge Agema
Den Haag De PVV-fractie denkt een oplossing gevonden te hebben voor de onenigheid die ontstaan is binnen de fractie over het wetsvoorstel om ritueel slachten te verbieden. Aan de ene kant is er de groep die de rechten van dieren wil beschermen en de rechten van moslims wil inperken. Aan de andere kant is er de pro-Israƫl-vleugel die de godsdienstvrijheid van Joods burgers zo veel mogelijk wil waarborgen.

Na een intensieve brainstormsessie tijdens het fractie-overleg is besloten om een voorstel van Fleur Agema een kans te geven. Agema bracht het idee naar voren om de hulp in te roepen van Rasti Rostelli. De vice-fractievoorzitter kent Rostelli nog uit haar opleiding tot coach neuro-emotionele integratie die ze met succes heeft afgerond.


Agema: "Rasti is een van de meest begaafde personen die ik ken, hij is in staat om via hypnose blokkades op te werpen tussen linker- en rechter hersenhelft. Hierdoor raakt je gevoels-energiehuishouding uit balans waardoor neuro-fysieke processen worden uitgeschakeld. Je voelt dus niks meer."

"Het is bekend dat dieren ook gehypnotiseerd kunnen worden dus leek het ons wel een goed idee om dieren vlak voor de slacht te laten hypnotiseren door Rasti. De gevoelsblokkades die Rasti opwerpt maakt dat de dieren geen pijn voelen wanneer hun keel wordt doorgesneden, maar zijn ze nog steeds wel koosjer. En ze smaken heerlijk."

Agema denkt dat haar hypnose-amendement grote kans van slagen heeft. Bijna alle Kamerleden zullen zich achter haar voorstel scharen zo is haar verwachting. "Het enige bezwaar dat ik tot nu toe gehoord heb komt van enkele leden van mijn eigen fractie. Zij vonden dat de moslims er zo toch maar weer veel te gemakkelijk van af komen. Maar goed daar verzinnen we wel weer wat anders voor."