Pagina's

vrijdag 1 april 2011

Hero Brinkman toch een alcoholist

"Ontkenning eerder deze week was een 1 aprilgrap"

"Goooi je sjchoonmoeder uit het raam!"
Den Haag Hero Brinkman haalde deze week het nieuws door in een interview (pdf) met SGP-jongeren te "verklappen" dat hij geen alcoholist was. Hij zou destijds hebben moeten opbiechten dat hij een alcoholprobleem had nadat hij in het café van Nieuwspoort in aanvaring kwam met een barman. Hier enkele van zijn uitspraken uit het interview:
'Ik heb die man niet geslagen, absoluut niet. Het vervelende is dat ik van de fractie mijn mond moest houden. Geert had natuurlijk gehoopt dat de storm zou overwaaien.

Vervolgens moest ik door het stof en nadrukkelijk zeggen dat ik een alcoholprobleem had, maar ik had helemaal geen drankprobleem. Ik ben geen alcoholist! Ik was bang dat ze mij uit de fractie zouden gooien, dus heb ik dat maar gezegd als excuustruc.'
Vandaag kwam de aap echter uit de mouw toen Brinkman totaal laveloos de Tweede Kamer binnenstapte en in de interruptiemicrofoon allerlei feestliederen begon te zingen:

"Gooooooi je sjchoonmoeder uit het raam en de ijszjkast erachteraan! Hahahahaaa!" Waarna hij zich tot de lege (afgezien van de schoonmakers) Tweede Kamer richtte: "Voorsjzitter, ik heb jullie allemaal voor de gek gehouden. Dat interview met die SjGeep-Peee-ers waszj nep. Hahahahaaa 1 april! 1 april! Ik ben een sjzuiplap. Ja u hoort het goed menzsjen ik ben tóch een alcoholiszjt. Had ik jullie mooi allemaal te pakken!"

Waarvan akte.