Pagina's

woensdag 4 mei 2011

Al Qa'ida wordt paintball-club

'Al-Qa'ida Total-Outdoor-Events' slaat nieuwe weg in

Abbottabad De terroristische organisatie Al-Qa'ida heeft besloten haar activiteiten voort te zetten als paintball-club. Dit werd vandaag bekend gemaakt door de tweede man van Al-Qa'ida, de Egyptenaar Ayman al-Zawahri. In een interview met de Arabische zender Al Jazeera liet hij weten dat er na spoedberaad tussen de overgebleven Al-Qaida-kopstukken is besloten om het vermoorden van mensen op een laag pitje te zetten.

Ayman al-Zawahri: "Nu onze geliefde leider er niet meer is, is het moment aangebroken om te kijken hoe we onze organisatie een nieuwe impuls kunnen geven. Het is gebleken dat onze gebruikelijke methodes van dood en verderf zaaien in naam van Allah, aan toenemende kritiek onderhevig staan onder de zich roerende moslimbevolking. Ons product voldoet kennelijk niet meer aan de eisen van deze tijd. In Tunesië, Libië en Syrië zijn de mensen
toe aan iets nieuws zo is gebleken. Om aan deze vernieuwingswens tegemoet te komen hebben we besloten om onze beweging om te vormen naar een eventorganisatie, met name gericht op het paintball-gebeuren: Al-Qa'ida Total-Outdoor-Events"


Koerswending gericht op de jeugd
"We hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met activiteiten die veel raakvlakken hebben met paintball. We hebben dus al veel expertise. Het is bovendien een sport die precies aansluit bij onze doelgroep, de moslimjeugd. Onze jonge volgelingen die vaak beschikken over een overdosis testosteron en geldingsdrang, kunnen we nu met een gerust hart het veld insturen zonder er over in te zitten - en dat is nieuw - of ze in hun enthousiasme niet te ver doordraven en als een hoopje ontplofte smurrie eindigen. Ja ze zitten straks wel onder de smurrie maar dat is dan verf ha ha!" aldus een bijzonder goed geluimde Al-Zawahri.