Pagina's

dinsdag 10 mei 2011

Helden Syrische leger met bloemen verwelkomd

Overig-Nieuws.nl brengt u vandaag voor het eerst een bericht van een van onze buitenlandse partners. De spits wordt afgebeten door het Syrische persbureau SANA met een hartverwarmend artikel over de dankbare kinderen van Tartous


©Syrian Arab News Agency (SANA)

Tartous Kinderen van de Syrische provincie Tartous gaven dinsdag op meerdere locaties rozen aan enkele soldaten van het Syrische Arabische leger en de veiligheidstroepen, dit als blijk van waardering voor hun rol in het herstel van stabiliteit en veiligheid in Syrië.
 
Meer dan 30 kinderen van de Adam Kleuterschool zongen nationale liedjes van dankbaarheid voor het Syrische leger en de veiligheidstroepen.
 
De leerkrachten van de Adam Kleuterschool benadrukten dat het geven van rozen wel het minste is om dankbaarheid te tonen aan de helden van het Syrisch Arabische leger voor hun gedane inspanningen om de veiligheid te waarborgen.
Suzan Mohammad Ali, die supervisie heeft over de kinderen, zei dat dit initiatief uiting geeft aan de wens van de kinderen om het Syrische leger te zien, dat hen beschermde en bloed offerde voor het behoud van de veiligheid stabiliteit in Syrië.
 
Arabisch leraar Safaa Hassan zei: "iedere keer dat we hoorden dat het Syrische leger de stad in ging , dan voelden we ons comfortabel en zeker omdat het leger onze gezinnen hielp en goede betrekkingen met hen opbouwde en ons een gevoel van optimisme voor de toekomst bracht".

(Met dank aan de correspondenten van het Syrische persbureau Fadi Allafi /Mazen Eyon. Originele bericht vindt u hier)