Pagina's

zaterdag 12 maart 2011

Derek Ogilvie wordt babyschreeuwer en -schudder

Hilversum Babyfluisteraar Derek Ogilvie gaat een speciale uitzending maken met baby's die slechthorend zijn. De telepathisch begaafde voormalig kroegeigenaar kreeg veel verzoeken van ouders met dove en slechthorende baby's. Tot voor kort moest hij deze groep nee verkopen maar Ogilvie heeft zich een nieuwe techniek aangeleerd waardoor hij ook in contact kan komen met dove baby's.

"Het is eigenlijk heel simpel..." vertelt Ogilvie in een interview met Overig-nieuws.nl.  "Ik schreeuw zo hard als ik kan in de oorschelp van die hummeltjes en dan schud ik ze goed door elkaar waarna ze het op een schreeuwen zetten. In hun gehuil zitten boodschappen verborgen die ik dan weer vertaal.O-N: Hoe hebt u uw nieuwe gave ontdekt. Ogilvie: Dat was tijdens een optreden enkele maanden geleden. Ik had een baby op mijn arm waar ik niet echt mee in contact kwam, toen het opeens mijn zijden overhemd onderkotste. Verschrikt schreeuwde ik "GODDAMMIT LOOK WHAT YOU'VE DONE YOU FUCKING LITTLE SHIT!!!!" en toen schudde ik het als een ongeopend pak sinaasappelsap door elkaar. Nou toen liet het mormel zich wel horen. Later hoorde ik van de ouders dat het kindje doof was. Dat was de reden dat het in het begin zo stil was.

O-N: Is dit schudden wel verantwoord, ivm het shaken baby-syndroom? Ogilvie: Het wat? Neuh, ik laat ze niet vallen hoor of zo. Nou ja, laatst wel eentje maar haar ouders kregen toen het geld terug.

O-N: Hoe werkt het babyschreeuwen precies? Ogilvie: Wanneer ik de baby's eenmaal aan het krijsen heb produceren ze veel bewustzijnsenergie die ik via "mental filtering" kan transmuteren naar gesproken taal..

O-N: Is het ook toe te passen op horende kinderen? Ogilvie: Liever niet, ik deed dit eerst wel maar ik ben er mee gestopt omdat de kinderen juist gescheurde trommelvliezen kregen van mijn geschreeuw in hun oorschelp.

O-N: Kunnen we in de toekomst nog meer nieuwe dingen van je verwachten? Ogilvie: Ik ben blij dat je het vraagt. Jazeker,  ik krijg ook veel verzoeken van zwangere vrouwen om in contact te treden met de foetus. Ik ben nog een beetje aan het uitproberen wat de beste manier is om met de ongeboren baby in contact te treden. Aanvankelijk begon ik met een tuinslang maar het geluidsvolume dat je hiermee kan bereiken bleek onvoldoende. Met de vuvuzela heb ik goede resultaten weten te bereiken. Ik ga mijn nieuwe techniek foetustoeteren noemen.