Pagina's

zaterdag 5 maart 2011

John de Mol brengt fist-fucken naar het grote publiek

"De Toppers gaan sterren fist-fucken op het ijs" gaat alle records breken

Hilversum Mediamagnaat John de Mol heeft vandaag een contract gesloten met SBS Broadcasting B.V. voor een nieuwe sterrenshow genaamd "De Toppers gaan sterren fist-fucken op het ijs". Het is een groots opgezette show waarin de Toppers collegasterren met hun vuisten visiteren. Hierbij is het de bedoeling dat de sterren zich zo elegant mogelijk laten nemen, zonder grimassen te trekken of geluiden van ontzetting te maken. 

In een interview met uw verslaggever vertelt John de Mol enthousiast over zijn nieuwe geesteskindje: 


De Mol: Ik was al weer een tijdje op zoek naar een nieuw TV-format waar mensen zich vrijwillig laten vernederen. Big Brother en De Gouden Kooi (waar Terror Jaap in zijn eigen braaksel rolde red.) hebben hun houdbaarheidsdatum overschreden, dus moesten we een nieuwe stap maken. 

O-N: Welke sterren gaan meedoen? De Mol: In de eerste serie gaan Patty Brard, Dries Roelvink, Jan Paparazzi, John de Wolf, Hans Kraay Junior, Robert Schoemacher, Ellemieke Vermolen en last but not least Tatjana Simic het spits afbijten. Voor de jury heb ik Oscar Hammerstein, Kim Holland, Ron Brandsteder en Stefan Postma weten te strikken.

O-N: Rust er geen taboe op het onderwerp? De Mol: Dat is juist de uitdaging. Door dit te verbreken, maak je fist-fucken salonfähig. Wanneer je de eerste bent, ben je spekkoper. Dit hebben onze sponsoren ook goed gezien. Nivea, Sanex, Hakle Vochtig, Sperti, Yakult, allemaal willen ze meedoen.

O-N: Bent u niet bang dat het publiek denkt, weer zo'n sterrenshow op het ijs? De Mol: Absoluut niet. Net als bij de Voice of Holland, waar we de talentenjacht opnieuw hebben uitgevonden, gaan we dat nu doen met sterren die zich op het ijs laten vernederen om in de picture te blijven. 

O-N: Hoe passen De Toppers in dit plaatje. De Mol: De Toppers zijn natuurlijk een garantie voor hoge kijkcijfers. Bovendien kunnen we met de vier Toppers naar een natuurlijke climax toewerken. In de eerste afleveringen kunnen de sterren een beetje in het ritme komen met het vingerwerk van Jeroen van de Boom en Rene Froger. Later in het seizoen gaan Geer en Goor verder met de finalisten en dan is het van dik hout zaagt men planken. 

Dries Roelvink ziet het al helemaal zitten."Mijn nieuwe plaat, Waar is je lach, is net uit en dit is een fantastisch podium om het aan het grote publiek ten gehore te brengen." Ook collega-ster Patty Brard heeft er zin in. "Ik ga dit winnen want ik weet zeker dat ik de meeste ervaring heb. Bovendien is het net als met fietsen, als je het eenmaal kan verleer je het nooit. Aan het eind van het seizoen ben ik de Milf-f van Nederland."