Pagina's

woensdag 30 maart 2011

God straft Ola Toivonen alsnog 4 weken

Eindhoven Ola Toivonen zal de komende vier weken toch niet in actie kunnen komen voor PSV. Eerder deze week dacht de blonde aanvaller nog goed weg te komen met een schorsing van 4 oefenwedstrijden naar aanleiding van zijn verbale wangedrag en hierop volgende rode kaart in het oefenduel met RKC Waalwijk.

Toivonen accepteerde het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal maar al te graag en dacht dat daarmee de kous af was. Vandaag is de Zweed echter alsnog een aanvullende straf opgelegd door God de Almachtige Vader. Tijdens de training van vandaag zorgde de Schepper er hoogstpersoonlijk voor dat Toivonen een scheur in de hamstring opliep. Hierdoor zal de aanvaller naar verwachting vier competitiewedstrijden buitenspel staan.


Het is een publiek geheim dat God als prominente Jood een fervent Ajax-aanhanger is en dat hij met enige regelmaat het geluk van de hoofdstedelingen een handje helpt. Hierin ligt volgens sommigen ook de oorsprong van de term Lucky Ajax. Dit wordt echter met grote stelligheid tegengesproken door zijn woordvoerder Aartsengel Gabriël.  

Gabriël: "Onze Vader weet privé en zakelijk heel goed te scheiden. Hij heeft weliswaar een zwak voor de Joden maar in Zijn rechtvaardigheid is God barmhartig (Exodus 34:1-10). Bovendien had Toivonen meer straf verdiend dan die vier oefenwedstrijden om des keizers baard."

Het is nu al de derde keer in korte tijd dat God zich mengt in Aardse aangelegenheden. Twee weken geleden werd bekend dat de Schepper van Hemel en Aarde ook de hand had in de Tsunami in Japan. Daarnaast schreven we gisteren over de besprekingen die Petrus en Mohammed voeren over een fusie tussen de Islam en het Christendom.