Pagina's

vrijdag 4 februari 2011

Joran Van der Sloot en Robert M. nu Facebookvrienden

Amsterdam 4/2 De pedocrimineel Robert M. en Joran Van der Sloot hebben elkaar gevonden op Facebook. Robert M. ontdekte dat van der Sloot, net als hij, geen enkele vriend meer over had op 's Werelds grootste sociale netwerksite. Het bleek dat ze allebei door hun volledige netwerken zijn ontvriend. De Letse kinderlokker nam het initiatief tot hun Facebook-connectie. M. kon maar moeilijk vriendschappen aanknopen met zijn medegevangenen in het huis van bewaring aan de Havenstraat in Amsterdam en besloot toen uit verveling op Facebook contact te zoeken met collega-paria Van der Sloot.  Joran  was erg blij dat hij een vriendenverzoek kreeg van de voormalige kinderoppas. Op Facebook schrijft hij aan Robert:

“Iedereen heeft de pik op me hier. Die Castro Castro gevangenis is zwaar kut. Eerst dacht ik nog dat mijn buurman Alejandro (De Clown) mij wel zag zitten, maar na een paar onschuldige potjes kaarten bleek dat hij mij niet als vriend wou maar als vriendin. Ik ben nu zijn ‘puta’ wat aan de ene kant wel tof is want niemand durft mij nu nog wat te doen. Aan de andere kant is mijn ster nu zo wijd als een vooroorlogse rijksdaalder en wacht ik al 3 maanden op antibiotica.”  

Even later bespraken ze de mogelijkheden om hun vriendennetwerk verder uit te breiden. Van der Sloot en M. hebben inmiddels vriendschapverzoeken ingediend bij O.J. Simpson en Ernest Louwes maar hierop hebben ze nog geen reactie ontvangen.